MMS 1 používám úspěšně pár let. Mám za sebou vyléčení pár těžkých chřipek (v délce max 3 dnů s možností plně fungovat!) a nedávno vyléčení pásového oparu za 6 dní! s 3kap. po 8hod. Nutno říct, že jsem ho (pás. opar), dle doktorů, nechal rozjet do akutní fáze což je prý nejhorší a je nutné nasadit antivirotika, antibiotika, mastné zábaly postižených míst (měl jsem ložiska vodnatých puchýřků od páteře po pupek + výrazné bolesti v těchto místech) a jejich absolutní čistota, což při mé práci svářeče bylo nesplnitelné . Nemluvě o doporučeném klidu a nulový příjem v době marodní je taky nic moc. . .

Zapoměl jsem, po dobu těchto šesti dní jsem si ještě udělal roztok 10 kapek MMS 1 do malého množství vody (sklenička od léků) a několikrát denně postiženou oblast tímto potíral a šestý den pomalu zmizeli bolesti a puchýře opadávali jako stroupky. Píšu to jen jako jedno ze mnoha svědecsvědectví o funkčnosti tohoto malého zázraku.
Mám ale dotaz, dočet jsem se, že je možné zalít aktivované MMS 1 místo vodou džusem z ananasu (samozřejmě bez synt. vitamínu C), není v tom problém? Přidávání sody také dle nového zjištění roztok znehodnocuje. . .to mi pomáhalo srazit nepříjemnou chuť, škoda