Dobrý den, chtěl bych se podělit o zkušenosti s užíváním s mms. MMs užívám zhruba 4 týdny, 5 kapek 5x denně. Nevolnosti ani průjmy nemám, ale výsledek se zatím žádný nedostavil. Ještě k tomu mám nasazenou léčbu Metrolexu 400 a další protiparazitální léky Albendazol a Iverfast, Hetrazan, Praziqantel. MMs používám i ve formě koupelí po dobu 20 minut 2x týdně ( 4 lžičky mms a 4 lžičky neutralizéru HCl). Metrolex jsem již dovyužíval a měl bych nasadit protiparazitální léky uvedené výše. Současný stav se nelepší, mám opakující se záněty v krku a záněty dutin a horních cest, únava, bolesti kloubů a kolísavá hypertenze ,. ekzem. Tento stav od léta 2013. K tomu se přidružila celiakie, dříve jsem sportoval a byl celkově vitální. Je mi 44 let. Měl jsem nastoupit na chirurgický zákrok s polypem do nemocnice Motol, toto mi bylo odloženo pro další zánět v krku antibiotika už mi nedavají měl jsem už patery a nic.Lékaři už si moc nevědí rady říkají že se to zlepší po chirurgickému zákroku polypu v dutině a nasazení diety na celiakii.dieta je nasazena 1 měsíc. Takže k léčbě mms jsem zatím skeptický, jak již bylo psáno, na každého působí léčba mms individduálně. Pokud někdo máte podobné zkušesnosti s neúčinností mms,nebo radu písněte mi na mail martan
1d@seznam.cz.