Moderátor: admin
jurdamartin píše:Ahoj vespolek,
jsem nováček a než si pročtu tohle forum, bych se chtěl zeptat zda je opravdu možné vyléčit třeba časté ( letité ) bolesti hlavy? Také mám problémy s pamětí. Pamatovat si čísla, jména nebo co měl kdo na sobě mému mozku asi nepříjde důležitéDíky za vaše názory.
Batles píše:jurdamartin píše:Ahoj vespolek,
jsem nováček a než si pročtu tohle forum, bych se chtěl zeptat zda je opravdu možné vyléčit třeba časté ( letité ) bolesti hlavy? Také mám problémy s pamětí. Pamatovat si čísla, jména nebo co měl kdo na sobě mému mozku asi nepříjde důležitéDíky za vaše názory.
Časté bolesti hlavy vyléčit samozřejmě jde. Příště napište, ve které oblasti jsou bolesti. To je určující směr problémů v orgánech, hodně to napoví, co způsobuje bolesti.
MMS1 je perfektní v čištění organismu a v likvidaci mnoha různých patogenů, no do těla vám nic z chybějících vitamínů a minerálů nedodá. V každém případě je MMS1 výborná věc. Já osobně dávám přednost CDH, je silnější než MMS1 a není zdaleka tak kyselé, jako MMS1.....
Co se týče paměti, velmi často tento problém pořeší užívání rybího tuku nebo esencielních olejů. Mozek se skládá z 60% tuků a pokud se naruší rovnováha,
tak je to znát nejen na paměti.......![]()
Držím palce,
Batles
jurdamartin píše: Moc děkuji za odpověďBolesti hlavy mám jakoby od krční páteře. Vzadu lebky na konci krční páteře to začne a rozestupuje se to do boků jako-by ke spánkům. Prosím vysvětlil by jste mi co je to CDH ? Ještě jsem chtěl podotknout, že s těma tukama máte naprostou pravdu. Já nejím tučná jídla a ryby rovněž ne. Tučnému se vyhýbám
Moc děkuji Martin
Batles píše:jurdamartin píše: Moc děkuji za odpověďBolesti hlavy mám jakoby od krční páteře. Vzadu lebky na konci krční páteře to začne a rozestupuje se to do boků jako-by ke spánkům. Prosím vysvětlil by jste mi co je to CDH ? Ještě jsem chtěl podotknout, že s těma tukama máte naprostou pravdu. Já nejím tučná jídla a ryby rovněž ne. Tučnému se vyhýbám
Moc děkuji Martin
Popsané bolesti od zadu ukazují na potíže s energií močového měchýře a ve spáncích na nerovnováhu žaludku nebo žlučníku - orientačně to tak bude.
CDH vznikne smícháním vody, chloritanu a kyseliny. Nechá se několik hodin v uzavřené lahvi aktivovat a poté je připraveno k použití - je to koncentrát.
Užívání je jednodušší než u MMS1. Vezmete 3ml CDH v deci vody, namísto 3 aktivovaných kapek MMS1 v deci vody. Asi tak v krátkosti....
Batles