Candida

Moderátor: admin

Odpovědět
kasparudo
Příspěvky: 6
Registrován: stř 05. srp 2015 14:16:22

Candida

Příspěvek od kasparudo »

Dotaz bych směřoval na poradce, léčitele nebo ženy co s tím mají zkušenost. Moje žena neměla žádný problém. Ale na jazyku se ji udělal bílý povlak a někde si přečetla o candidě a proto začala dělat výplachy a pila CDS2. PO 3 týdnech toho nechala s tím, že ten jazyk je divnej a nic se nelepší. Tak začala brát občas jen čaj Marco. Jenže o týden později musela na gynekologii protože se to nedalo prý vydržet.Doktor ji řekl ,že je to přemnožená Candida. Dal ji na to mast a léky na zavádění. A jazyk ? Stále stejný. Sice gynekologické problémy už nemá, ale ten jazyk má šedý povlak. Poradí nám někdo co s tím ?
Přílohy
jazyk.jpg
jazyk.jpg (239.21 KiB) Zobrazeno 8841 x
čika
Příspěvky: 72
Registrován: úte 14. črc 2015 10:52:01

Re: Candida

Příspěvek od čika »

Brát CDS2 pravidelně 5X denně 50-100 ppm a také kloktat 3X denně 150 ppm. Z toho jazyka bych tem povlak 1x denně seškrábla nějakou špachtličkou a uvidíte že se situace zlepší.
Batles
Příspěvky: 262
Registrován: čtv 03. lis 2011 17:56:58
Bydliště: poblíž města Tišnov

Re: Candida

Příspěvek od Batles »

kasparudo píše:Dotaz bych směřoval na poradce, léčitele nebo ženy co s tím mají zkušenost. Moje žena neměla žádný problém. Ale na jazyku se ji udělal bílý povlak a někde si přečetla o candidě a proto začala dělat výplachy a pila CDS2. PO 3 týdnech toho nechala s tím, že ten jazyk je divnej a nic se nelepší. Tak začala brát občas jen čaj Marco. Jenže o týden později musela na gynekologii protože se to nedalo prý vydržet.Doktor ji řekl ,že je to přemnožená Candida. Dal ji na to mast a léky na zavádění. A jazyk ? Stále stejný. Sice gynekologické problémy už nemá, ale ten jazyk má šedý povlak. Poradí nám někdo co s tím ?

Zdravím Vás,
pokud jde o kandidu, mám dobré zkušenosti s Boraxem. Je to jednoduché, účinné a levné.
Chcete li návod, napište mi Soukromou zprávu a já vám pošlu postup.
Jako další vysoce účinnou věc používám Antimykotika, která jsou specielně cílena na různé druhy Candid. Můžete si je koupit i zde:http://www.mahatma.sk/products/antimykotikum/
Další funkční přípravek je CandiMis, no má omezenou sílu. Funguje ale také, je to olej z oregana.
Pokud se vám tvoří v těle vlastní kyselina HCL, tak vám CDS2 brané vnitřně nepomůže. Zaberou ale dávky MMS2, 2x denně 1 tobolku plněnou pouze tak, jak vám vyhovuje a nezpůsobuje nepříjemné pocity......
Takže máte k dispozici 3 možné a funkční postupy.
Hezký den,
Batles
Odpovědět

Zpět na „CDS2“