Dezinfekce

Zkušenosti uživatelů s MMS, Rady uživatelů

Moderátor: admin

Odpovědět
Bitter
Příspěvky: 2
Registrován: sob 13. srp 2011 11:10:22

Dezinfekce

Příspěvek od Bitter »

V knize "MMS - Nemoci léčit jednoduše" se například uvádí, že je vhodné pomocí MMS minimálně jednou za 3 měsíce vyčistit myčku na nádobí, ale postup zde uveden není.
Nemáte s tímto někdo zkušenost, jaký je postup?
Není na světě člověk ten, co by se zavděčil lidem všem :-)
Sandokan
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 18. srp 2011 0:52:09

Re: Dezinfekce

Příspěvek od Sandokan »

Bitter píše:V knize "MMS - Nemoci léčit jednoduše" se například uvádí, že je vhodné pomocí MMS minimálně jednou za 3 měsíce vyčistit myčku na nádobí, ale postup zde uveden není.
Nemáte s tímto někdo zkušenost, jaký je postup?

Udělal bych roztok 10 kapek chloritanu, 20 kapek 10% kys. citr., zaktivoval, naředil do 150 až 200 ml, dal do rozprašovače a vystříkal vnitřek. Nechal bych to do druhého dne, počítejte s chlorovým zápachem. Myčky neznám, takže pokud je zam nějaká zásobárna na tekuté čistící přípravky, šlo by toho také využít - dat tam zaktivovaný roztok s vyšším množstvím kyseliny citronové, místo 20 kapek dát 40 kapek, pokud to bude "rychlovka".

Pokud máte problémy s vodním kamenem, tak by se hodila samotná chlorovodíková kyselina, určitě naředěná z 35% alespoň na 15 % kvůli bezpečnosti práce, ale i tak to bude celkem síla. Praxi si můžete vyzkoušet na aplikaci kyseliny chlorovodíkové do záchodu nebo do varné konvice. Pokud chlorovodíková zůstane na nějakém místě delší dobu (např. kapka na dřezu nebo jiném nerezu), zůstane tam celkem hezký flek, takže fakt na to bacha, všechna místa, kde by mohla zůstat chlorovodíková pro jistotu ještě jednou opláchnout.

A co se týče dezinfekce, tak by se hodilo dezinfikovat více věcí... Například občas jezdím k rodičům, otcovi často krvácí dásně, mají tam hafana a nic moc čisto... Když tam přespím, tak mi také začnou krvácet dásně. Mám podezření na trichomonas vaginalis, kterou doktoři u chlapů úspěšně popírají. Ta se bohužel rozšiřuje v celém organizmu a projevuje se jen v ženském orgánu, proto má ten specifický název. A jak známo, naši doktoři jsou přesvědčení, že kde se nic neprojevuje, tam nic není... Už jsem i zaslechl, že Trichomonáda může mít co dočinění s rakovinou, tak pokud by to byla pravda, tak je celkem možné, že rakovinu vyléčíte obyčejným Entizolem za 50 Kč - ovšem je bohužel na předpis.

Takže bych doporučil dezinfikovat spodní i ložní prádlo, včetně ručníků... A určitě si dejte pozor, ať máte každý svůj ručník na vlastní hygienu a samozřejmě dbejte, aby se nikdo do Vašeho ručníku neutíral!
Odpovědět

Zpět na „Zkušenosti uživatelů s MMS“