Zkušenosti potence a mms

Moderátor: admin

Odpovědět
podnic
Příspěvky: 7
Registrován: ned 05. kvě 2013 10:48:42

Zkušenosti potence a mms

Příspěvek od podnic »

Můj příběh: jednoho dne při sexu jsem měl bolestivý orgasmus (výron) . U vnitř těla mě to zaškubalo jako bych měl mít v močové trubici potažmo v chámovodech kuličku. Od té doby mám problém s potencí. Lékaři na to nic jen to se stává a doporučují preparáty na potenci, vše svádějí na tlak, cukrovku , kterou nemám a na životospávu. Jinak do svých 35-37 sportovec tělem i duší běh, kolo, plavání . Nekuřák, nepiju jen poslední dobou bojuji s nadváhou a tlakem.

Můj první kontakt s mms přes syna se kterým nežiju má zjistili mu těžkou cukrovku. V tu dobu po aplikaci mms se rozhodoval zda-li si má píchat inzulín nebo ne . Protože měl neuvěřitelné výsledky, že MUDr. málem vypadly oči z důlků.
Musím říci, že i já jsem na to koukal střízlivě.
Moje první užívání mms a koupel mě ohromila 1-2 roky problémy s koleny mě doslova zmizla ze dne na den! viz. můj příspěvek.
Tlak zatím nic ten mám vysoký! Po delší době jsem se vrátil k užívání MMS ( po půl roce). Nyní nové poznatky nebívá mi špatně . Celkem dobře snáším. S potencí jestli se tomu dá říct potence jelikož jsem měl více dnů kdy jsem byl impotentní a to doslova!
Nyní jsem zjistil dá se říct ze dne na den, že nemám větších problémů a po 10 letech mi to začíná pomalu čím dál víc fungovat.

Pro ty kdo zavrhují MMS - mé zkušenosti mluví dostatečně za vše a nikdo mi je neveme!
Odpovědět

Zpět na „Prostata - nemoci a problémy“