Ozařování a MMS

Moderátor: admin

kavas
Příspěvky: 1
Registrován: sob 14. pro 2013 20:40:12

Rakovina slinivky

Příspěvek od kavas »

Dobrý večer. Mám čtvrtý stupeň rakoviny slinivky, na onkologii mi naordinovali cyklus devíti chemoterapii, minulý týden v pátek jsem jí absolvoval ,tento pátek jsem měl mít druhou, ale zhoršily se mi krevní destičky a bílé krvinky, tak jsem nemohl podstoupit druhou chemoterapii. Ošetřující lékařka mi sdělila, že musíme počkat až se to zregeneruje, tak jsem namítl, že po dalších dávkách to může být ještě horší. Odpoledne jsem se dozvěděl o přípravku MMS1, MMS2 a CDS. Jsem rozhodnut podepsat na onkologii reverz a podstoupit léčbu MMS1. Prosím poraďte mi ! Děkuji Ludva.
Batles
Příspěvky: 262
Registrován: čtv 03. lis 2011 17:56:58
Bydliště: poblíž města Tišnov

Re: Rakovina slinivky

Příspěvek od Batles »

kavas píše:Dobrý večer. Mám čtvrtý stupeň rakoviny slinivky, na onkologii mi naordinovali cyklus devíti chemoterapii, minulý týden v pátek jsem jí absolvoval ,tento pátek jsem měl mít druhou, ale zhoršily se mi krevní destičky a bílé krvinky, tak jsem nemohl podstoupit druhou chemoterapii. Ošetřující lékařka mi sdělila, že musíme počkat až se to zregeneruje, tak jsem namítl, že po dalších dávkách to může být ještě horší. Odpoledne jsem se dozvěděl o přípravku MMS1, MMS2 a CDS. Jsem rozhodnut podepsat na onkologii reverz a podstoupit léčbu MMS1. Prosím poraďte mi ! Děkuji Ludva.

Zdravím vás pane Ludvo,
vaše rozhodnutí je správné :!:
Pomáhám léčit rakoviny už nějaký čas, určitě vám budu nápomocen. Pokud mohu teď poradit, ihned začněte brát vitamín C se šípky s prodlouženým uvolňováním, obsah v tabletě 1000mg.
Tohle si kupte v lékárně a zítra dopoledne mi zavolejte......
Klikněte si na můj nick(Batles), je tam i můj telefon.
Mějte hezký večer,
Jiří K. (Batles)
Naposledy upravil(a) Batles dne sob 14. pro 2013 23:11:36, celkem upraveno 1 x.
Batles
Příspěvky: 262
Registrován: čtv 03. lis 2011 17:56:58
Bydliště: poblíž města Tišnov

Re: Rakovina slinivky

Příspěvek od Batles »

Upraveno
Odpovědět

Zpět na „Rakovina“