Kandidóza v pochvě

Moderátor: admin

Odpovědět
Lasenka
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 28. dub 2011 18:28:18

Kandidóza v pochvě

Příspěvek od Lasenka »

Ahojte,

trpívala jsem na kandidózu v pochvě a to stylem zánět - tableta kanestenu - zánět - v intervalu max 14 dní, trvalo to přes půl roku. Můj doktor mi řekl, že dietou to neovlivním, pokud zrovna nevyžírám cukrárny, nicméně mě to přestalo bavit, přítele jsem nechala mazat se kanestenem a já začala jíst čerstvé jídlo, kopu zeleniny, málo pečiva a žádné sladkosti. Požírala jsem ve velkém cibuli, česnek a hlavně kyselé zelí a jogurt z vlastního jogurtovače koupeného za tímto účelem. Taky jsem koupila 2 balení Kandivacu - jsou to tobolky s lyzátem mrtvých patogenů, které nejčastěji narušují prostředí pochvy, vůbec se to využívá na podporu imunity. Bere se to myslim 10 dní, pak 20 dní pauza a pak zase.
od té doby jsem už kvasinky nikdy neměla, a to jsem je předtím měla opravdu každý týden znova a znova. Myslím, že MMS to určitě jednorázově vyléčí, ale oni v těle prostě žijou, a když jim člověk udělá životosprávou vhodné podmínky k pžemnožení, tak se prostě přemnoží. Hodně štěstí
Sedlak
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 28. dub 2011 11:45:56

Re: Kandidóza v pochvě

Příspěvek od Sedlak »

Blahopreju, je dobre slyset ze se nekomu dari.... :)
čika
Příspěvky: 72
Registrován: úte 14. črc 2015 10:52:01

Re: Kandidóza v pochvě

Příspěvek od čika »

Tak jsem prostudovala informace na netu a došla jsem k závěru, že někomu Kandivac pomohl a někomu ne. Možná je to tím, že měly jinou infekci než se domnívaly. V každém případě jsem se rozhodla, že vyzkouším výplach a postřiky . MMS + CDS2 a později přidám DMSO a jak budu mít odzkoušeno tak napíšu jak jsem dopadla. :) doufám, že na ni vyzraju :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Candidóza (přemnožení kvasinek)“