Borelioza

Moderátor: admin

Odpovědět
Ela
Příspěvky: 1
Registrován: sob 08. pro 2012 21:46:31

Borelioza

Příspěvek od Ela »

Máte někdo zkušenost jak užívat MMS při rozšířené formě boreliozy? Nyní užívám dlouhodobě antibiotika, mohu přidat i MMS ? Nebo až doberu (to bude asi až za 2 měsíce) ?
Děkuji za odpovědi.
viera
Příspěvky: 3
Registrován: sob 22. pro 2012 19:47:42

Re: Borelioza

Příspěvek od viera »

Jsem také dlouholetý boreliotik (10 let), a nyní před vánoci jsem začala s MMS poprvé. Myslím, že bych si rozhodně netroufla míchat to s antibiotiky, zejména nyní, po 14 denní zkušenosti s užíváním MMS. První týden byl v pohodě, to se organizmus tolik nebránil (užívala jsem 2 kapky a 1 hodinu 10x denně), pak jsem to zvýšila na 3 kapky a začaly detoxikační problémy. Takže antibiotika k tomu ti rozhodně nedoporučuji.
lukynn
Příspěvky: 7
Registrován: úte 04. srp 2015 12:54:06

Re: Borelioza

Příspěvek od lukynn »

Dobrý den, jdu k vám pro radu. Moje mamka má zrovna boreliózu a chtěli bychom zkusit MMS nebo raději CDS2. Má někdo zkušenost a přesný návod kolik kapek a jak často užívat?
Peťulka
Příspěvky: 23
Registrován: úte 14. črc 2015 10:54:40

Re: Borelioza

Příspěvek od Peťulka »

lukynn píše:Dobrý den, jdu k vám pro radu. Moje mamka má zrovna boreliózu a chtěli bychom zkusit MMS nebo raději CDS2. Má někdo zkušenost a přesný návod kolik kapek a jak často užívat?

Lykynne na boreliózu je doporučené dávkování tohle: První den by se mělo začít první hodinu 1 kapkou a po pár hodinách přejdete na 2kapky až postupně na 3 kapky. Pozor ale někdy při 3 kapkách se můžou vyskytnout projevy nevolnosti , to signalizuje , ze MMS začíná ucinnkovat ale i to že postupuje prilis rychle pro vas organizmus. Stačí jen snízit dávku a znovu pokračovat ve zvysovani o den - dva později. Pokud vážite přes 90kg později muze byt vase davka az 10 kapek. Léčka boreliozy je dlouhodobá léčba s MMS ,avšak zlepseni stavu v podobě odstraneni ci zmirneni jejich projevu prichazi jiz po 1-2 týdnech.
Misa
Příspěvky: 1
Registrován: úte 21. úno 2017 20:55:50

Re: Borelioza

Příspěvek od Misa »

Dobrý den,
po neúspěšné léčbě antibiotiky loni, teď třetí týden užívám CDS2 vnitřně (asi 6-7xdenně 100ppm) ale vrátila se velká únava (když jsem dva dny vynechala a pak znova pokračovala), tak chci přidat odparazitování tinkturou Clarkia. Mohu tinkturu užívat zároveň s pokračováním CDS2, nebo je lepší to nějak prostřídat, případně jestli je vhodné dodržet nějaká konkrétní pravidla? Jaké reakce mohu očekávat při společném užívání? Děkuji
Odpovědět

Zpět na „Borelióza“