KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ

Moderátor: admin

Odpovědět
Lucka
Příspěvky: 191
Registrován: čtv 28. dub 2011 11:31:54

KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ

Příspěvek od Lucka »

KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ (rány, ekzémy, infekce, vyrážky, akné, vředy, lupénka, rakovina kůže, plísně, houby)

Při kožních onemocněních si můžete zvolit z různých způsobů aplikace. MMS se dá aplikovat sprejem, obkladem, vtíráním do kůže nebo jako koupel.
Použijte protokol 1000.
http://forum.mms-kapky.cz/viewforum.php?f=31
TKarel
Příspěvky: 1
Registrován: stř 11. led 2012 21:35:07

Re: KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ

Příspěvek od TKarel »

Dobrý den,

mám v kůži zlatého stafylokoka a nemůžu se ho zbavit. Chtěl bych vás poprosit, jestli byste mi nedoporučili léčbu pomocí MMS. Způsob, dávkování a dobu užívání... Předem děkuji za případnou odpověď.
dr.alchymista
Příspěvky: 7
Registrován: čtv 17. kvě 2012 15:50:39

Re: KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ

Příspěvek od dr.alchymista »

Prosím tedy všechny doktory (onkoligické, dermatologické, pediatrické atd)at odevzdají svůj titul. Sedět 6let v lavici, bádat ve výzkumných centrech nad vyléčením rakoviny a jiných nevyléčitelných nemocí, vždyt balíček chemoterapie stojí 10.000, takže "čištička odpadních vod" může produkovat mimo jiné i MMS kapky. Celosvětově zakázané léčivo, neschválené, může pít jen člověk, co racionálně neuvažuje, a měl by se vrátit do doby Rudolfa II. a jeho alchymistické školy. Co třeba najít kámen mudrců?:D Tělo je organismus, průjmama a jinými špatnými reakcemi se tělo nečistí, ale dochází k toxikaci či časem při špatném dávkování k performaci žaludku. Lahvička je černá uchovává se v chladu, to si vzpomínám na jiné jedy v hodinách chemie co byly takhle zabaleny. Záleží jaká je v místnosti teplota pro zesílení účinku kapek. Dobrou chut a příjemný fet při čuchání plynů v místnosti. Nemáte už halucinace z těch plynů? Napadá mě toluen :D
tunkapet
Příspěvky: 1
Registrován: úte 15. led 2013 5:57:12

Re: KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ

Příspěvek od tunkapet »

Dobrý den pane,

sice mms kapkám ještě taky moc nevěřím, ale nemyslím si že by cynismus někdy někomu pomohl! :-(...
Beyonders
Příspěvky: 1
Registrován: pon 08. pro 2014 9:46:39

Re: KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ

Příspěvek od Beyonders »

Pre Dr.Alchymista. Nevravim ze MMS funguje. Ale nazory typu ze len oficialne schvalene lieky pomahaju a su to jedine dobre,schvalene,ucinne-je proste kravina. Rad si vypocujem zmysluplne nazory a aj opacne ak maju ako taku logiku.
Odpovědět

Zpět na „Herpes, afty, opary“