Je mozna otrava mms kapkami??

Zkušenosti uživatelů s MMS, Rady uživatelů

Moderátor: admin

Odpovědět
ustana@ustana.sk
Příspěvky: 1
Registrován: ned 04. lis 2012 18:26:50

Je mozna otrava mms kapkami??

Příspěvek od ustana@ustana.sk »

Chcem sa opytat ci pri nespravnom poziti kapiek je mozna otrava ,A akym sposobom detoxikovat organizmus.
děda Slavík
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 23. čer 2011 20:43:13

Re: Je mozna otrava mms kapkami??

Příspěvek od děda Slavík »

ustana@ustana.sk píše:Chcem sa opytat ci pri nespravnom poziti kapiek je mozna otrava ,A akym sposobom detoxikovat organizmus.


Otrava možná je. Ale náš tělesný organismus se jí brání tím, že vydá první signál o nebezpečí. SLABÁ OTRAVA JE PRŮJEM (HNAČKA) Pro nás to znamená, snížit dávku. Kdo neposlechne varování musí počítat s tím, ŽE ZA BLBOST SE MUSÍ PLATIT,
vladimir58
Příspěvky: 1
Registrován: pon 27. srp 2012 18:20:38

Re: Je mozna otrava mms kapkami??

Příspěvek od vladimir58 »

Samozřejmě největší nebezpečí je požít koncentrovaný chloritan sodný bez neutralizace kyselinou, pak by hrozilo poleptání sliznic silnou zásadou, ale to snad žádný soudný člověk neudělá, nikdo rozumně uvažující si také nevezme celé plato léků v bláhvé představě, že mu lépe a rychleji zaberou. Osobně si myslím, že v případě MMS1 je účinnější a šetrnější několik dávek, cca 3-6 kapky po jedné až dvou hodinách. Osobně jsem si to ověřil při léčbě nachlazení, kdy mi toto dávkování spolehlivě zlikvidovalo letitou do té doby nevyléčitelnou plíseň na noze. při orálním užívání, pak jsem samořejmě ještě prováděl koupele nohou a plíseň zmizela dokonce i z nehtu u palce. Postižený nehet se odloupl a rozdrolil a dál už roste jen zdravý nový nehet.
Odpovědět

Zpět na „Zkušenosti uživatelů s MMS“