Davkovani mms, mms2 pro zvirata

Moderátor: admin

Odpovědět
Felis Lucie
Příspěvky: 3
Registrován: stř 18. lis 2015 15:36:02

Davkovani mms, mms2 pro zvirata

Příspěvek od Felis Lucie »

Mam dotaz, kdyz 1kapka mms je na 12kg vahy zvirete. Kolik kapek by jste dali do vetsiho mnozstvi vody, kdyz dame treba 1litr. Jde mi o to, aby pes mel celodenni pristup k vode s mms, jelikoz neni mozne, aby dostaval kazdou hodinu. Ma nador na mlecne zlaze, mms dostane maximalne 3x za den, chtela jsem to podporit i pitim behem dne. Vsude se pise o davkovani cds2, je nekde nejake prirovnani, kdyz je cds2 2000ppm kolik je to zhruba kapek mms? Zkusenosti s uzivanim mms2 u zvirete? Jakou davku by jste dali psovi podle vahy.
Ja mam cca 63kg, brala jsem pul zelatinove tablety a vzdy jsem zvracela, nerada bych psovi zpusobila potize.
čika
Příspěvky: 72
Registrován: úte 14. črc 2015 10:52:01

Re: Davkovani mms, mms2 pro zvirata

Příspěvek od čika »

Felis Lucie píše:Mam dotaz, kdyz 1kapka mms je na 12kg vahy zvirete. Kolik kapek by jste dali do vetsiho mnozstvi vody, kdyz dame treba 1litr. Jde mi o to, aby pes mel celodenni pristup k vode s mms, jelikoz neni mozne, aby dostaval kazdou hodinu. Ma nador na mlecne zlaze, mms dostane maximalne 3x za den, chtela jsem to podporit i pitim behem dne. Vsude se pise o davkovani cds2, je nekde nejake prirovnani, kdyz je cds2 2000ppm kolik je to zhruba kapek mms? Zkusenosti s uzivanim mms2 u zvirete? Jakou davku by jste dali psovi podle vahy.
Ja mam cca 63kg, brala jsem pul zelatinove tablety a vzdy jsem zvracela, nerada bych psovi zpusobila potize.


MMS váš pes ve vodě ucítí a nevím zda to bude pít. Já bych dávala do vody 2-3X denně do půllitru vody 12.5 ml CDS2 o síla 2000 ppm. Vyprchává to tak proto 3x denně čerstvé.Je to koncentrace 50 PPM na ni bych setrvala den a zvyšovala bych dávky na 80 ppm, 100 ppm až třeba po týdnu na 150 ppm. Tady je kalkulačka kde si to můžete spočítat. http://www.cds2-aqua.cz/davkovani/
Dále by bylo dobré potírání kůže v okolí nádoru CDS2 o síle 2000 ppm plus DMSO. Začínejte vždy na nižších dávkách a pokud zvíře snáší sílu dávky tak zvyšujte, ale opatrně .
Odpovědět

Zpět na „Léčení zvířat s MMS“