ALERGIE

Moderátor: admin

Odpovědět
koniki
Příspěvky: 2
Registrován: stř 12. čer 2013 23:12:24

ALERGIE

Příspěvek od koniki »

Dobrý den, potřebuji prosím poradit s užíváním MMS. Jsem kojící matka půlročního dítěte. Už 5 měsíců mě trápí alergie, zřejmě roztoči a prach. I když udržuji téměř sterilní domácnost ;) , každé ráno mám opuchlé, červené a hlavně svědící oči. Občas se k tomu přidá i rýma a vyrážka na kůži. I moje dítě sužuje atopický ekzém. Poradíte mi, prosím? Děkuji.
Batles
Příspěvky: 262
Registrován: čtv 03. lis 2011 17:56:58
Bydliště: poblíž města Tišnov

Re: ALERGIE

Příspěvek od Batles »

koniki píše:Dobrý den, potřebuji prosím poradit s užíváním MMS. Jsem kojící matka půlročního dítěte. Už 5 měsíců mě trápí alergie, zřejmě roztoči a prach. I když udržuji téměř sterilní domácnost ;) , každé ráno mám opuchlé, červené a hlavně svědící oči. Občas se k tomu přidá i rýma a vyrážka na kůži. I moje dítě sužuje atopický ekzém. Poradíte mi, prosím? Děkuji.

Máte s miminkem společné mikroorganismy....
Rýma i vyrážka na kůži ukazují na jednu společnou věc - organismus se čistí díky funkční imunitě, je ovšem něčím stále přetěžován, proto nedochází k nápravě.
MMS1 dovede v mnoha věcech pomoci, včetně částečného čištění jater. Máte však přetížené i ledviny. Můžu jen doporučit brát :!:
6-8x denně začněte na 1 kapce a pomaličku navyšujte až po několika dnech na dvě kapky MMS1, bude li u vás vše v normě. Bude to jen velmi dobře, protože vaše miminko teď bumbá "kontaminované" mlíčko ale vy se začnete čistit díky účinkům MMS1.
Rozhodně ale aktivujte Chloritan sodný pomocí kyseliny HCl 4% lékařského ředění (nikoli kys. citronovou) tak, jak je doporučeno v poslední knize o MMS/CDS, tedy 1kap.Chloritanu a 1kap. HCl, počkat 20 vteřin, dolít vodu a vypít. Udělejte si ovšem do petlahve dávku na velý den......
Vašemu miminku se to bude líbit :D
Batles
koniki
Příspěvky: 2
Registrován: stř 12. čer 2013 23:12:24

Re: ALERGIE

Příspěvek od koniki »

Děkuji za rychlou odpověď, vyzkouším a dám vědět, jaké budou výsledky. ;)
Odpovědět

Zpět na „Ekzém, Alergie, Imunita, Astma, Psoriáza(Lupénka), Akné...“