rakovina žlučniku

Moderátor: admin

Odpovědět
adam1
Příspěvky: 1
Registrován: stř 09. lis 2011 15:30:33

rakovina žlučniku

Příspěvek od adam1 »

Zdravím ,potřeboval bych radu jestli je vhodný MMS na rakovinu žlučniku s met.na játrech ,lékaři nám (mamka 63)nabídli paliativní lečbu chemoterapi na bázi GEM ,ikdyž u tohoto onemocnění jde spíše o psychický efekt.Měl by MMs nějaký vliv na lečbu ?Jestli ano tak co koupit?Jak podávat?atd.Je možno podávat během chemoterapie?Pacientka zatím netrpí nechutenctvím,nevolností ,pouze je zesláblá.Dík za každou radu.
S pozdravem adam
64.Mirka
Příspěvky: 1
Registrován: pát 11. lis 2011 23:16:15

Re: rakovina žlučniku

Příspěvek od 64.Mirka »

Dobrý den.Měl by jste si vyslechnout přednášky p.Humla,který je zásadně proti chemoterapii.Dle jeho slov : okamžitě ukončit chemoterapii a nastoliit léčbu MMS.
zuzanav
Příspěvky: 1
Registrován: sob 19. lis 2011 19:17:22

Re: rakovina žlučniku

Příspěvek od zuzanav »

Dobrý den, našla jsem tuto diskuzi. Chci podat lék MMS 1 mamince (57 let), asi před měsícem jí zjistili nádor v dutině břišní (dělohu už nemá), má asi 2 malé metast. na játrech - nádory v břiše jsou 2 asi 10x10x10 cm, prorůstají do moč. měch.a střeva. Ostatní orgány po vyšetření PET zatím čisté. Maminka je psychicky na dně a chce umřít. Na 1. chemot. má jít tento čtvrtek, ale myslím, že ji nikdo nedonutí. Chci zkusit udělat aspoň něco, ale nechci jí ublížit nebo působit velkou bolest. MMS1 už asi měsíc studuju(jen z netu) a uvěřila jsem mu. Pomohlo by mi pokud by byl nějaký teleofonický kontakt na nějakého "šiřitele MMS". Chtěla bych vše zkonzultovat....Pokud by se mi ozval někdo, kdo má nějaké podobné zkušenosti, budu moc ráda. Děkuji - Zuzana - zuzakocer@yahoo.com.
cen
Příspěvky: 2
Registrován: pon 18. úno 2013 17:50:47

Re: rakovina žlučniku

Příspěvek od cen »

Dobrý den,
pokud chcete vědět něco víc k alternativní možnosti řešení rakoviny můžete napsat na numb.numb@seznam.cz a nebo na info@valexo.cz
L
Bittmanová
Příspěvky: 4
Registrován: pát 22. bře 2013 11:28:09

Re: rakovina žlučniku

Příspěvek od Bittmanová »

Dobrý den, mohu Vám doporučit léčivé produkty, které byly oceněny Nobelovou cenou. Eliminují civilizační choroby napříč celým spektrem včetně rakoviny a do České republiky se dostaly teprve nedávno. Pokud máte zájem o podrobnější informace, kontaktujte mě prosím na bittmanova@recon.cz.
Odpovědět

Zpět na „Rakovina“