MMS a D vitamin

Moderátor: admin

Odpovědět
Ondrej999
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 28. dub 2011 18:16:19

MMS a D vitamin

Příspěvek od Ondrej999 »

MÁM TAKY ZAJÍMAVOU ZPRÁVIČKU,

Četl jsem pojednání o vitaminu D. V kombinacvi s MMS je to síla na naše problémy.

1. Rozsáhlá většina západní populace má nedostatek vitamínu D.
2. Nedostatek vitamínu D podporuje rakovinu, cukrovku, osteoporézu, onemocnění ledvin, deprese, obezitu a srdeční choroby, a další zdravotní problémy.
3. Nedostatek vitamínu D může být napraven dodáním tohoto vitamínu v doplňcích nebo rozumným vystavováním slunečnímu světlu.
4. Krémy proti slunci blokují produkci vitamínu D v kůži a tím způsobují jeho ještě větší nedostatek u uživatelů těchto výrobků.
5. Náprava široce rozšířeného nedostatku vitamínu D by značně omezila výskyt degenerativních chorob v populaci, čímž by státy ušetřily trilióny dolarů na společných nákladech na léčbu v příštím desetiletí.
6. Potravinové doplňky s vitamínem D jsou velmi snadno dostupné. Zabránit nemocem dodáním vitamínu D je velmi nenáročná investice do zdraví, která se státu vrátí více než stonásobně na ušetřených nákladech na zdravotní péči.
7. Vitamín D je extrémně bezpečný. Lidé, kteří berou doplňky s vitamínem D, nepociťují naprosto žádné vedlejší účink i při zdánlivě vysokých dávkách 4000 – 8000 IU denně (více než desetinásobek doporučené denní dávky v USA.)
8. Nedostatek vitamínu D je způsoben ve značné míře moderním životním stylem v uzavřených místnostech. Lidé žijí, pracují a sportují v uzavřených místnostech pod umělým světlem. To způsobuje těžké nedostatky vystavení přirozenému světlu (slunečnímu světlu), jehož prostřednictvím se vitamín D obvykle vytváří.
9. Vitamín D dramaticky redukuje náchylnost k infekčním chorobám, jako jsou běžná chřipka a H1N1. Aktivuje imunitní systém a umožňuje mu, aby fungoval agresívněji při obraně proti napadení viry.
Lepší než vakcíny, bezpečnější než léky...

Vitamín D je ve skutečnosti lepší vakcínou než vakcíny. Je lepším lékem proti rakovině, než protirakovinné léky. Je lepším lékem proti osteoporéze než léky proti ní. Je lepší léčbou cukrovky než léky proti cukrovce.
Sandokan
Příspěvky: 13
Registrován: čtv 18. srp 2011 0:52:09

Re: MMS a D vitamin

Příspěvek od Sandokan »

Ondrej999 píše:5. Náprava široce rozšířeného nedostatku vitamínu D by značně omezila výskyt degenerativních chorob v populaci, čímž by státy ušetřily trilióny dolarů na společných nákladech na léčbu v příštím desetiletí.

Opravdu si myslíte, že státy chtějí ušetřit na lécích a léčení? Kdyby tomu tak bylo, tak by sami podporovali MMS. Stát je jen sebranka nenažraných a když za nima přijde nějakej majitel farmafirmy, mázne mu tam nějakej ten miliónek, tak hned se rozpoutá bitva proti méně majetným lidem, kteří to myslí s ostatními dobře.
Když jednou vyděláváte - a je jedno na čem - tak se pochopitelně nechcete rozloučit se svými zisky...

Stát nechce šetřit, stát podporuje pomalé umírání lidí (s tím, že si často ti lidé platí předražené léky, co dělají málo a spíše škodí), aby brzo zemřeli a tím pádem jim nemusel vyplácet důchody. To je největší ušetření státu! Peníze se musí točit, z každé prodané věci má stát 20% marži a říká tomu DPH.
Odpovědět

Zpět na „MMS a užívání jiných léků (Vitamín C, Antibiotika, Chemoterapie, Antikoncepce, Probiotika...)“