Bolesti brucha pri užívaní MMS

Zkušenosti uživatelů s MMS, Rady uživatelů

Moderátor: admin

Odpovědět
lik
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. lis 2013 14:33:47

bolest břicha

Příspěvek od lik »

Dobrý den

Zhruba před týdnem jsem si pořídil MMS kapky a začal po jedné kapce užívat. Asi po 3 dnech se dostavil silný průjem, který vedl k tomu, že sem podle pokynů MMS vysadil a počkal, než se tělo pročistí. Dnes už mám stolici v pořádku, ale trapí mě - a to každé ráno ihned po snídani, silné bolesti břicha (křeče v žaludku), které trvají cca 10 minut a poté celý den nic. Bojím se začít užívat MMS znova. Prosím o radu, popř. nějaké zkušenosti.
Batles
Příspěvky: 262
Registrován: čtv 03. lis 2011 17:56:58
Bydliště: poblíž města Tišnov

Re: bolest břicha

Příspěvek od Batles »

Zdravím,
pokud jste měl takovouto bouřlivou reakci po třech dnech na jedné kapce, tak to znamená několik možností, nebo vše dohromady.
Jste překyselený, a jelikož dávky s kys.cironovou mají dost kyselé pH, střevo to považuje za infekci a chce se toho rychle zbavit - průjmy, někdy i nevolnosti.
Další zkušenost je, že jste velmi zamořen mikroorganismy (přemnoženými plísněmi, viry, bakteriemi a parazity) a to je ozvěna na MMS.
Ve střevech probíhají velmi důležité procesy, včetně výroby některých vitamínů zvl. v tlusté střevu. To bývá zanesené hlenovými a tukovými usazeninami v jejich klcích. MMS má tendenci toto čistit a odkrývat. Když se mění prostředí, tak se mění všechno i vaše pocity a křeče. Poradil bych aktivovat pomocí kyseliny HCl (pokud tak neděláte), nejlépe by bylo přejít na CDS. Nemá kyselé pH a snáší se podstatně ve větší koncentraci ppm, než běžné MMS1.
Bolestivé křeče bývají způsobeny nadměrným roztahováním střevní stěny (např. kvašením patogenů z uvolněných ložisek), nebo v žaludku přílišnou kyselostí, nebo zánětem střevní či žaludeční stěny (na tento případ by bylo ideální CDS), nebo kolizí kyselin a zásad jídly a nápoji. Bez diagnostiky nelze spolehlivě říct, co se ve vás mění a zlobí....
V každém případě doporučuji užívat CDS/MMS, protože jak je vidět z vašich reakcí, za nějaký čas by vaše hranice imunity letěla pěkně dolů........... a tam začínají citelné choroby.
Asi tak v krátkosti.
Hezký večer,
Batles :D
lik
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. lis 2013 14:33:47

Re: bolest břicha

Příspěvek od lik »

Asi jsem to špatně napsal. Začínal jsem na jedné kapce a postupně jsem zvyšoval, takže jsem skočil asi na 4 kapkách a poté začla ta bolest břicha. O CDS toho moc nevím, viděl jsem pouze kousíček nějakého videa, kde popisují, jak právě CDS připravit. Nemáte nějakou stránku, kde se to dá rovnou objednat ? Nebo mohu zkusit začít opět od začátku ( 1 kapka + kys. citronová) ?
Batles
Příspěvky: 262
Registrován: čtv 03. lis 2011 17:56:58
Bydliště: poblíž města Tišnov

Re: bolest břicha

Příspěvek od Batles »

lik píše:Asi jsem to špatně napsal. Začínal jsem na jedné kapce a postupně jsem zvyšoval, takže jsem skočil asi na 4 kapkách a poté začla ta bolest břicha. O CDS toho moc nevím, viděl jsem pouze kousíček nějakého videa, kde popisují, jak právě CDS připravit. Nemáte nějakou stránku, kde se to dá rovnou objednat ? Nebo mohu zkusit začít opět od začátku ( 1 kapka + kys. citronová) ?

Lepší MMS1 s citronovou, než vůbec nic. To je fakt.
CDS můžete koupit zde http://www.vylecse.cz
CDS si můžete doma sám vyrábět, není to nic těžkého. Způsobů výroby je několik, můžete si vybrat. Vždy je ale důležité, mít měřící proužky chlordioxidu "Instatest".
lik
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. lis 2013 14:33:47

Re: bolest břicha

Příspěvek od lik »

Díky za vaše rady moc mi to pomůže. ;)
katarína
Příspěvky: 2
Registrován: pon 22. zář 2014 16:04:34

Bolesti brucha pri užívaní MMS

Příspěvek od katarína »

Dobrý deň,
prosím Vás o informáciu ohľadne užívania roztoku MMS s kys. citrónovou - začala som 4 x denne 1 kvapku MMS podľa návodu po dobu 3 dní, potom som užívala 4 x denne 2 kvapky po dobu 3 týždňov. Keď som zvýšila na 4 x denne 3 kvapky, dostala som hnačku, tá po 24 hod. prešla, ale zostalo mi nepríjemné tlačenie pod rebrami na pravej strane a pocit ako po zvracaní. Kvapky som začala užívať z dôvodu niekoľko rokov sa opakujúcich pľúcnych infekcií mycoplasma pneumony a za posledné 4 roky sa pridružili aj bolesti kĺbov. Teraz mám pauzu už 6. deň (po 3 dňoch som skúsila znovu začať brať 1 kvapku, ale opäť som dostala hnačku), nepríjemné tlačenie a pachuť zostala. Začínajúca pľúcna infekcia však po 4-týždňovej dobe liečby MMS podstatne ustúpila. Ako mám postupovať ďalej?
Za odpoveď vopred ďakujem.
Batles
Příspěvky: 262
Registrován: čtv 03. lis 2011 17:56:58
Bydliště: poblíž města Tišnov

Re: opakujúce sa bolesti

Příspěvek od Batles »

katarína píše:Dobrý deň,
prosím Vás o informáciu ohľadne užívania roztoku MMS s kys. citrónovoupro vnitřní užívání přejděte na kyselinu chlorovodíkovou (HCl) 4% koupit ji můžete tady http://www.vylecse.cz/166-kyselina-chlo ... hcl-4.html - začala som 4 x denne 1 kvapku MMS podľa návodu po dobu 3 dní, potom som užívala 4 x denne 2 kvapky po dobu 3 týždňov. Keď som zvýšila na 4 x denne 3 kvapky, dostala som hnačku, tá po 24 hod. prešla,Návod, podle kterého jste začala užívat MMS1 je nevhodný, proto ty výsledky. Protokol 1000 říká jasně: 8x denně jednu kapku, při projevených potížích přejít na půl kapky a v případě dobré snášenlivosti počet kapek navyšovat. ale zostalo mi nepríjemné tlačenie pod rebrami na pravej strane a pocit ako po zvracaní. Kvapky som začala užívať z dôvodu niekoľko rokov sa opakujúcich pľúcnych infekcií mycoplasma pneumony a za posledné 4 roky sa pridružili aj bolesti kĺbov. Teraz mám pauzu už 6. deň (po 3 dňoch som skúsila znovu začať brať 1 kvapku, ale opäť som dostala hnačku), nepríjemné tlačenie a pachuť zostala. Začínajúca pľúcna infekcia však po 4-týždňovej dobe liečby MMS podstatne ustúpila. Ako mám postupovať ďalej?
Za odpoveď vopred ďakujem.

Pro dlouhodobé užívání není MMS1 zrovna nejvhodnější, protože Vás okyseluje. Když to trvá delší dobu, tak jsou již dost okyselená střeva a v určitém okamžiku to organismus považuje za infekci a chce se toho rychle zbavit-průjmy.
Vhodné je přejít na CDS (chlordioxid solution),to je vhodné popíjet každou půl hodinu, nejlépe je přejít na CDH (chlorine dioxide holding), má téměř neutrální pH a vyšší účinek než MMS1.
Na plicní potíže je vhodné používat inhalace s MMS1.
Hezký den,
Batles
katarína
Příspěvky: 2
Registrován: pon 22. zář 2014 16:04:34

Re: opakujúce sa bolesti

Příspěvek od katarína »

Ďakujem, nový aktivátor si objednám a začnem čo najskôr, svýsledkami som spokojná. Berie to aj manžel, ten znáša MMS 1 úplne v pohode.
Pekný deň.
Odpovědět

Zpět na „Zkušenosti uživatelů s MMS“