MMS kapky pro psa se záněty

Moderátor: admin

Odpovědět
Anonym
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 02. kvě 2013 15:19:32

MMS kapky pro psa se záněty

Příspěvek od Anonym »

Dobrý den. Prosím pomozte.
Mám fenu Německého ovčáka 1,5roku. Je to čilý pes, jen s velkou dávkou smůly jejího zdraví. Již od 4.měs jejího věku se to vleče. Zjistilo se, že má giardiozu. To se vše vyléčilo týdenním užíváním Entizolu. Speciální krmivo stále nebylo potřeba. V 7mi měs. měla psincový kašel. - dostala další atb.-nevím jak se jmenovaly + Codein. V 9ti měs si rozřízla packu, dostala Xiclav...A nyní v lednu začaly horší komplikace. Prodělala zánět dělohy - proběhla operace, atb Peniciliny, Xiclav, kapačky...Kvůli komplikacím se atb prodloužili ještě o týden...musel tam jeden vaječník zůstat, kvůli těm komplikacím, bylo to vážné. Mezitím, dostala opět Entizol, projevili se giardie, je krmena speciálním krmivem pro alergické psy, zjistilo se, že giardie se u ní množí přísunem lepku, takže nesmí žádné obilí, lepek. V březnu letošního roku musela jít na vyndání toho drůhého vaječníku se zbytkem dělohy. Při té operaci ji odoperovali i vzniklý DERMOID na hlavě, který měla od narození - hrozilo možné nádorovatění. Vše bylo v pořádku, ale atb museli nasadit znova - Rilexine, další kapačky atd. Když už jsme si mysleli, že je vše ok, byli jsme vedle. Fena má nyní zánět pochvy, nasazeny další atb Xiclav - doufejme, že zabere.

Aby toho nebylo málo, má dysplazii kyčelního kloubu (podle RTG), poté naraženou páteř - zaražený obratel. ZATÍM s těmito pohyblivými aparáty nemá žádný problém, je aktivní až až. Ale sama dobře vím, že čím bude stárnout, tím to bude horší. Bude mít bolesti...i když dávám přípravky na klouby.


Jelikož veškeré atb, které za celý život dostala a dostává ji pomůžou, ale při dlouhodobém užívání to taky není dobré. Nemůžu se na ní dívat, jak se trápí, samé nemoce, záněty. Chceme se toho už pro jednou zbavit. Je možnost, že se to zlepší po užívání MMS kapek? Mám je doma, sama je užívám, ale jen preventivně.
Jestli ano, kolik mám kapat 32kg fenečce každý den? (chloritan + kys.citr.) ?
Nezatěžuje MMS kapky ledviny či játra?
Po jaké době od užívání atb můžu podat MMS kapky?
Předem děkuji mnohokrát za odpověď!
Odpovědět

Zpět na „Léčení zvířat s MMS“