Nádor u psa

Moderátor: admin

Odpovědět
Veverka
Příspěvky: 1
Registrován: pon 31. pro 2012 16:42:46

Nádor u psa

Příspěvek od Veverka »

Prosím o radu, co se psem, do něhož nedostanu potřebnou dávku vody? Nemůže kapka MMS (aktivovaná) ublížit při vyšší koncentraci? Násilím do psa vliji po
5 ml sotva 30 až 40 ml vody. Nádor stlačuje střevo, MMS je poslední naděje. Moc děkujem za odpověď. veverky
malami
Příspěvky: 2
Registrován: úte 08. led 2013 22:54:27

Re:Nádor u psa

Příspěvek od malami »

Zdravím, s MMS zkušenosti nemám, ale zjišťuji co se dá. Náš pejsek také bojuje s rakovinou a mms je poslední šance. Najděte si na internetu knihy Jima Humble, nejlépe Zásady používání - Mistrovský minerální doplněk 3. tisíciletí, ta mi přijde nejlepší. A taky doporučuji jeste tuhle knižku Zkušenosti uživatelů http://www.vylecse.cz/11-knihy Pokud chcete, mohu vám ho poslat mailem. Jsou tam návody. Pokud vám pes nechce pít, zkuste MMS2 - chlornan vápenatý v kapsli. Nebo Kupte DMSO http://www.vylecse.cz/155-dmso-8588004920057.html, a aplikujte postřikem. Nastříká se DMSO a pak MMS. DMSO zajistí velmi rychlé "doručení" účinné látky k těm správným buňkám prostupem tkáněmi. Je to údajně nejrychlejší rešení v akutních situacích. Musíte zkoušet. My plánujeme také kombinaci všech metod, veterinář už si neví rady. Držím pěsti, a pokud chcete poslat tu knihu mailem, ozvěte se na michaela_mala@hotmail.com. Hodně štěstí.
kopecnajana
Příspěvky: 1
Registrován: čtv 13. čer 2013 21:03:38

MMS pro pejska s nádory

Příspěvek od kopecnajana »

Dobrý den, můžete mi někdo poradit dávkování MMS1 pro pejska s nádory na slinivce, játrech a plicích. Má 12 let, 35 kg, zlatý retrívr. Veterinář mi moc šancí nedává, ale pejsek je veselý a pohodový, není na něm vidět žádná změna v chování, nebo že by se trápil. Moc děkuji, beru to jako jednu z posledních možností. Začala jsem dávat 3 kapky MMS1 aktivované, 8 dávek po hodině. Jde to i jinak? Chvílemi se nadavuje. Nedávám moc vody, protože mi to vždy vyplivne. Prozatím mám jen MMS1, MMS2 jsem si objednala. Děkuji za radu.
ramaalf
Příspěvky: 4
Registrován: sob 07. lis 2015 3:30:47

Re: Nádor u psa

Příspěvek od ramaalf »

Dobrý den, rád bych se sváma poradil o vašich zkušenostech s tím to lékem.
Děkuji Radek
čika
Příspěvky: 72
Registrován: úte 14. črc 2015 10:52:01

Re: MMS pro pejska s nádory

Příspěvek od čika »

kopecnajana píše:Dobrý den, můžete mi někdo poradit dávkování MMS1 pro pejska s nádory na slinivce, játrech a plicích. Má 12 let, 35 kg, zlatý retrívr. Veterinář mi moc šancí nedává, ale pejsek je veselý a pohodový, není na něm vidět žádná změna v chování, nebo že by se trápil. Moc děkuji, beru to jako jednu z posledních možností. Začala jsem dávat 3 kapky MMS1 aktivované, 8 dávek po hodině. Jde to i jinak? Chvílemi se nadavuje. Nedávám moc vody, protože mi to vždy vyplivne. Prozatím mám jen MMS1, MMS2 jsem si objednala. Děkuji za radu.


Tady je každá rada drahá. V těchto těžkých případech je docela možné, že budete z dobré vůle pejska léčit a třeba se mu díky čištění otevře nějaký zapouzdřený utvar plný parazitů a tělo bude kontaminováno. Tím by játra vašeho pejska jen utrpěla další ránu. Tedy pokud budete brát tak asi spíše CDS2 přímo do tlamy nebo společně se salámem či chlebem. Ale začněte opravdu v malých dávkách aby jste tělo zbytečně nezatěžovala odpadními látkami.
čika
Příspěvky: 72
Registrován: úte 14. črc 2015 10:52:01

Re: Nádor u psa

Příspěvek od čika »

ramaalf píše:Dobrý den, rád bych se sváma poradil o vašich zkušenostech s tím to lékem.
Děkuji Radek

Zdravím Radku,
máš na mysli něco konkrétního ..konkrétní problém? Pokud potřebuješ radu tak polož otázku :) určitě ti někdo odpoví.
Odpovědět

Zpět na „Léčení zvířat s MMS“