dr.alchymista píše:Prosím tedy všechny doktory (onkoligické, dermatologické, pediatrické atd)at odevzdají svůj titul. Sedět 6let v lavici, .... příjemný fet při čuchání plynů v místnosti. Nemáte už halucinace z těch plynů? Napadá mě toluen
Už jsem tady tomu expertovi odpovídal v jiném vláknu, ale on si nedá pokoj, tak já také ne. Cituji sebe:
"Máš to dost popletený, alchemisto. Doktoři seděli 6 let, ale až tak moc se toho nenaučili, protože jim to systém nedovolí. Rakovinu sice léčí, ale za 100 let se ji nenaučili uzdravovat. Když se to někomu podařilo (třeba Raymond Rife), tak ho zadupali do země. Dle MUDr.ců nevyléčitelné nemoci však většinou jsou uzdravitelné. MMS rozhodně není celosvětově zakázané léčivo, ač se o to silná BigPharma neuvěřitelně snaží. Ono to vlastně vůbec není léčivo, a najdeš je v každé lepší vodárně. Dokonce to pijí i lidé, kteří racionálně uvažují - třeba já - mám víc jak dvouletou osobní zkušenost, a nejsem sám. Řekl bych, že nás přibývá. Ve snaze odradit uvádíš naprosté blbiny, např. o perfor(m)aci žaludku. Při doporučovaných koncentracích toto nikdy nemůže nastat. (Pokud však spolykáš Acylpiriny tak ano.) ClO2 se užívá jako CDS ve velmi přesných koncentracích, ověřených v praxi mnoha lidmi. Jedná se o roztok ClO2 ve vodě, která za nižších teplot pojme kysličníku víc, a proto je dobré skladování v lednici. Dále je ClO2 rozkládán slunečním světlem a proto ty tmavé skladovací nádoby. Koncentrace uvádíme v ppm (= parts per milion), tedy v milontinách. Jedné dávce MMS1 dle protokolu 1000 odpovídá asi 1ml CDS koncentrace 3000ppm. Dýchání CDS my zasvěcení neprovozujeme, ani po tom netoužíme (jako třeba toluenťáci), ale blahodárné účinky na nosní dutiny při přesně definovaných inhalacích známe velmi dobře, na rozdíl od tebe, který nemáš ani tušení. Tak jen kecáš a matleš blbosti. No a o těch průjmech by to taky byla zajímavá debata, ale zase třeba jindy...." HonzazMoravy