Máte někdo zkušenost jak užívat MMS při rozšířené formě boreliozy? Nyní užívám dlouhodobě antibiotika, mohu přidat i MMS ? Nebo až doberu (to bude asi až za 2 měsíce) ?
Děkuji za odpovědi.
Borelioza
Moderátor: admin
Re: Borelioza
Jsem také dlouholetý boreliotik (10 let), a nyní před vánoci jsem začala s MMS poprvé. Myslím, že bych si rozhodně netroufla míchat to s antibiotiky, zejména nyní, po 14 denní zkušenosti s užíváním MMS. První týden byl v pohodě, to se organizmus tolik nebránil (užívala jsem 2 kapky a 1 hodinu 10x denně), pak jsem to zvýšila na 3 kapky a začaly detoxikační problémy. Takže antibiotika k tomu ti rozhodně nedoporučuji.
Dobrý den, jdu k vám pro radu. Moje mamka má zrovna boreliózu a chtěli bychom zkusit MMS nebo raději CDS2. Má někdo zkušenost a přesný návod kolik kapek a jak často užívat?
lukynn píše:Dobrý den, jdu k vám pro radu. Moje mamka má zrovna boreliózu a chtěli bychom zkusit MMS nebo raději CDS2. Má někdo zkušenost a přesný návod kolik kapek a jak často užívat?
Lykynne na boreliózu je doporučené dávkování tohle: První den by se mělo začít první hodinu 1 kapkou a po pár hodinách přejdete na 2kapky až postupně na 3 kapky. Pozor ale někdy při 3 kapkách se můžou vyskytnout projevy nevolnosti , to signalizuje , ze MMS začíná ucinnkovat ale i to že postupuje prilis rychle pro vas organizmus. Stačí jen snízit dávku a znovu pokračovat ve zvysovani o den - dva později. Pokud vážite přes 90kg později muze byt vase davka az 10 kapek. Léčka boreliozy je dlouhodobá léčba s MMS ,avšak zlepseni stavu v podobě odstraneni ci zmirneni jejich projevu prichazi jiz po 1-2 týdnech.
Dobrý den,
po neúspěšné léčbě antibiotiky loni, teď třetí týden užívám CDS2 vnitřně (asi 6-7xdenně 100ppm) ale vrátila se velká únava (když jsem dva dny vynechala a pak znova pokračovala), tak chci přidat odparazitování tinkturou Clarkia. Mohu tinkturu užívat zároveň s pokračováním CDS2, nebo je lepší to nějak prostřídat, případně jestli je vhodné dodržet nějaká konkrétní pravidla? Jaké reakce mohu očekávat při společném užívání? Děkuji
po neúspěšné léčbě antibiotiky loni, teď třetí týden užívám CDS2 vnitřně (asi 6-7xdenně 100ppm) ale vrátila se velká únava (když jsem dva dny vynechala a pak znova pokračovala), tak chci přidat odparazitování tinkturou Clarkia. Mohu tinkturu užívat zároveň s pokračováním CDS2, nebo je lepší to nějak prostřídat, případně jestli je vhodné dodržet nějaká konkrétní pravidla? Jaké reakce mohu očekávat při společném užívání? Děkuji