Klby, koxatroza, artroza, osteropoza, degeneracia klbov

Moderátor: admin

mms-aster
Příspěvky: 6
Registrován: čtv 10. dub 2014 14:30:21

Re: klby,koxatroza,artroza,osteropoza,degeneracia klbov

Příspěvek od mms-aster »

Batles píše:
mms-aster píše:
Prosíte o kririku postupu vaší laické léčby :?:

Z mého popisu jste nemohl odvodit, že mám málo minerálů. Víte, diagnostiku na dálku nedělá nikdo, kromě vás. Proto jsem tvrdil, že nemáta fakta.
Kdybyste mě požádal o dodatečné informace o minerálech v mém těle, pak by to bylo věcné. Ale vycucat si něco z prstu a pak to pouštět do světa je drzost. Vám schází fakta, znalosti, praktické zkušenosti. Pokud ony "zkušenosti" čerpáte od jiných lidí, tak uveďte prosím zdroj těchto informací. Pokud máte osobní zkušenosti, tak uveďte konkrétní zkušenosti. Například při té-a-té nemoci jsem použil to-a-to po dobu tu-a-tu v množství tom-a-tom a koncentraci té-a-té. Ona povšechná informace "máte málo minerálií" je právě projev vašeho zbytnělého sebevědomí, které se o nic konkrétního neopírá.

Každý zkušený člověk z vašeho popisu odvodí vaše problémy :!:
Moje zkušenosti s nemocnými trvají pouze asi 40 let, no provás je to jasné. Vy na dálku také umíte ohodnotit člověka......
V každém případě se vám velmi omlouvám, že jsem si dovolil vám odpověděl. Lituji toho, odpusťte mi prosím...
Batles :D

Vážený pane Batles,
musím se pouze opakovat: schází vám znalosti, schází vám praktické zkušenosti a schází vám fakta a tak si je cucáte z prstu. Podle Vašich dosavadních projevů
jste navíc ironický a povšechný. Že máte 40 let zkušeností s nemocnými vám věřím okamžitě. To jim předčítáte bibli nebo pohádky, nebo jim nosíte večeře a obědy?
Na plané diskuze nemám čas a tak si tady raďte a diskutujte do aleluja. Pro ostatní čtenáře mohu vyslovit pouze varování. Nevěřte tomu, čím vás tento Batles zásobí a čtěte zprávy skutečných pacientů nebo publikace renomovaných autorů.
ivan.net
Příspěvky: 2
Registrován: sob 23. led 2016 8:52:10

Re: Klby, koxatroza, artroza, osteropoza, degeneracia klbov

Příspěvek od ivan.net »

Dobrý den,
jsem tu dneska úplně nový člen fóra a potřeboval bych poradit s osteoporózou. Jak užívat MMS nebo CDS? Děkuji všem Ivan
čika
Příspěvky: 72
Registrován: úte 14. črc 2015 10:52:01

Re: Klby, koxatroza, artroza, osteropoza, degeneracia klbov

Příspěvek od čika »

ivan.net píše:Dobrý den,
jsem tu dneska úplně nový člen fóra a potřeboval bych poradit s osteoporózou. Jak užívat MMS nebo CDS? Děkuji všem Ivan

Začala bych očistou jater a ledvin, k tomu doplnit Bor, Hořčík, Vápník. Koupele v MMS s HGS a pití CDS2 50-150 ppm 5-8x denně.Vhodné jsou i výplachy střev.Na bolavé klouby mažte DMSO a na to nastříkejte CDS2 2000ppm. Důležitou roli zde hraje strava, minerály, vitamíny, přirozený přiměřený pohyb. ;)
Odpovědět

Zpět na „Artritida, Osteoporoza, Klouby“