zidulinka píše:Moc díky za odpověď!!Teď jsem právě koukala,že v diskuzi už tahle otázka padla,ale předtím jsem ji neviděla,v diskuzi o skladování píše někdo,že měl také malé častečky v chloritanu a měl bolesti břicha. Já tam mam častečky taky, a pak klesnou dolu,ale je jich dost,zase se všude píše,že u té kyseliny ano,ale že chloritan je chemikálie a zkazit se nemůže,takže by to zkažené být nemělo,ale přece jen, asi radši to půjdu ukázat nějakému poradci nebo koupím nové,aby to nakonec nebylo z toho.Zase kdyby to bylo zkažené,tak to nebude fungovat na bolesti.
Je to teda náročné,s bolestí nemůžu vydržet,vim že to neurychlim,vim co se má a co ne,ale po málo kapkach nedochází k ulevě bolesti,už mám hodně zlý a rozlezlý stav,jen když si jich vemu šest- uleví se pár hodin a pak vše zpět,vim že to je špatně velké dávky,ale když to nemůžu vydržet, holt jsem to udělala i za omdlívacího stavu v noci. Bolesti jsou 24 h., zkusim dále malé dávkováníí a budu se modlit,že se překlenu přes tu bolest do brzkého lepšího stavu.Můj stav je tak na nemocnici ty bolesti jsou tak ze lezu po zdi a jen se modlim celý den,zkusim se ozvat poradci a jíst k tomu antihelmitika co uz mám koupené.
a děkuji.
Rád bych poradil, ale nemám tušení kolik máte let, výšku a váhu.
Kde přesně vás nejvíc trápí bolesti - kde v oblasti břicha a kde v oblasti hlavy (v čele, ve spáncích, za očima, ze zadu hlavy a pod.) Z toho se dá dost přesně určit, které orgány způsobují bolesti. Co se týče střev, je li boles ostrá, tak to způsobují úseky střev, které se nadměrně roztahují (je jedno proč, příčin může být víc).
Je li tupá, tak příčina je jinde.
Na zjištění lokalizace problémů, patogenů a parazitů, chybějících minerálů a vitamínů používám přístroje, mám pak jistotu, kde jsou nejslabší místa v těle a co s tím.
Máte li nějaké výsledky od porace, rád bych je viděl, třeba víc poradím. Pokud to je ale ze Salvie, tak to nepotřebuji. Salvie není určená na diagnostiku nemocí....
Asi by bylo lepší napsat mi soukromou zprávu (přes tlačítko SZ) ať nemusíme vaše soukromé věci probírat veřejně
Batles