Osobné skúsenosti s MMS?

Zkušenosti uživatelů s MMS, Rady uživatelů

Moderátor: admin

Odpovědět
Mirka
Příspěvky: 3
Registrován: čtv 28. dub 2011 18:15:19

Re: Osobné skúsenosti s MMS?

Příspěvek od Mirka »

Zdravim všetkých diskutujúcich..

trošku vám sem prispejem aj ja.. vidím, že ste nové forko.. ale celkom sikovne ;)
Moja osobná skúsenosť s MMS je pozitívna. Keď ma hospitalizovali v nemocnici na Kramároch na kožnom s alegriou.. (doteraz mi nezistili z čoho som ju mala, a to mi robili všetky testy a nič-negatívne) no ale čo bolo hlavné, tak som ešte v nemocnici chytila ZLATÉHO STAFYLOKOKA do očí a na sliznice. Stafylokok je taka nezničitelna marha, je dosť imunny "MRSA" multirezistentný stafilokok voči bežnej liečbe, celkom je problém sa ho zbaviť a často sa dá chytiť práve v nemocnici.. Takže ma začali liečiť aj na neho.. alergia prešla ale stafilokoka ma nevedeli zbaviť 2 roky. Potom som narazila na MMS a začala ho užívať vnútorne.. hneď po ďalšom vyšetrení, po kúre s MMS mi lekár povedal že stafilokoka niet :))))
Takže som bola taka šťastna, že som sa ho zbavila!!! Takže záver: MMS mi pomohlo a určite ho odporúčam v prípadoch, keď bežné lieky nezaberajú.

Mirka
PUkanec
Příspěvky: 1
Registrován: pon 16. kvě 2011 12:10:30

Re: Osobné skúsenosti s MMS?

Příspěvek od PUkanec »

Ahoj,

ja už mám MMSko doma :) akurat 4 dni dozadu mi prišlo a tak nejak som cakal na prvu chripku kym ho vyskusam :D aby som mohol otestovat ako je najlepsie ho brat. Teraz sa uz chripka dostavila či skor taka vyróza, ale niesom si isty vyrobou aktivatoru.
Viem ze je treba pouzit destilovanu vodu/ pr. filtrovanu (mam kys. v prasku) ale mna zaujima ci moze byt z vodovodu (tam je predsa filtrovana nie? ) pripadne prevarena voda a ako to moze ovplyvnit konecny vysledok?

Vopred dik za odpved :)
admin
Administrátor
Příspěvky: 5
Registrován: pát 11. bře 2011 20:53:28

Re: Osobné skúsenosti s MMS?

Příspěvek od admin »

PUkanec píše:Ahoj,

ja už mám MMSko doma :) akurat 4 dni dozadu mi prišlo a tak nejak som cakal na prvu chripku kym ho vyskusam :D aby som mohol otestovat ako je najlepsie ho brat. Teraz sa uz chripka dostavila či skor taka vyróza, ale niesom si isty vyrobou aktivatoru.
Viem ze je treba pouzit destilovanu vodu/ pr. filtrovanu (mam kys. v prasku) ale mna zaujima ci moze byt z vodovodu (tam je predsa filtrovana nie? ) pripadne prevarena voda a ako to moze ovplyvnit konecny vysledok?

Vopred dik za odpved :)



Dobrý den,

na výrobu aktivátoru se používá jen pitná voda (voda z vodovodu). Při konzumaci destilované vody dochází k odčerpávání potřebných látek (soly a minerální látky) z organizmu, protože voda jako taková má schopnost na sebe vázat všechny látky z prostředí. Proto by mohla působit kontraproduktivně. Proto na přípravu roztoku kyseliny citrónové není destilovaná voda vhodná.

Destilovaná voda se používá jen kdybyste si chtěli připravit samotný roztok chloritanu sodného z koncentrátu. Ten ale připravovat nemusíte, protože ho už máte doma - MMS.
rousen
Příspěvky: 2
Registrován: stř 20. črc 2011 20:36:34

sclerodermia

Příspěvek od rousen »

dobrý večer,
prosím - nemáte niekto skúsenosti s užívaním MMS pri sclerodermii?
chcela by som MMS vyskúšať - čakám ešte na nejaké výsledky (borelioziu(
z nemocnice som odišla, podpísala som rezerz :| , keďže mi chceli nasadiť
kortikoidnú liečbu...
prosím o pomoc - ako sa mám v mms - choroby - zorientovať,
sclerodemia je vlastne autoimunitná porucha, na koži sa mi tvoria niečo ako
lišaje, zadrtnuté miesta, potom to niekedy obelie, niekedy ztavne...
vdaka za pomoc rousen
Lucka
Příspěvky: 191
Registrován: čtv 28. dub 2011 11:31:54

Re: Osobné skúsenosti s MMS?

Příspěvek od Lucka »

Dobrý deň,

no neviem či tu niekdo bude mať také skúsenosti so sklerodermiou... ale určite vyhľadajte homeopata, lebo lekari si s autoimunitnou chorobou poradiť často nevedia, a to hovorim z vlastnej skusenosti. Tiež mam kožne problémy, ktoré netušia z čoho sú.. to je ich záver po mnohých a mnohých testoch. :) Tak jak sa mi to na koži objaví tak to aj zmizne.

Takže radím, vyhľadať skôr homeopata, mám skúsenosť takú, že riešia človeka komplexne a konkretne, čiže to čo plati u jedneho nemusi zaberať u druheho. A MMS tiež poznajú a aj ho používajú. Ak by sa potvrdila borelioza tak MMS s kludom možte začat uživat, lebo až zazračne zabera na zápaly a infekcie. A sklerodermia môže vznikať práve z chronickýh infekcií a zápalových procesov (typické napr. fialové sfarbenie morfeí). No a čo sa týka samotných prejavov na koži tak to bude boj na dlhu trat, viem, že sa na sklerodermiu použivaju penicilinove inekcie, e-vitamin, MMS, DMSO, heparoid.. atď. no ale na to, čo je pre vás najvhodnejšie bude dobré sa poradiť. Čiže homeopat alebo lekár, ktorý sa zaujíma o alternatívnu medicínu, len bohužiaľ tuna na slovensku vám neporadím, poznám dvoch v ČR a amerike.

držím palce
rousen
Příspěvky: 2
Registrován: stř 20. črc 2011 20:36:34

Re: MMS - sclerodermia

Příspěvek od rousen »

Ahoj Lucka,
veľmi si vážim, že ste mi napísli a ďakujem za rady a najma za " držanie prštekov" :)
MMS som si včera objednala, vyšetrenia zatiaľ negatívne, mám však zvýšene CRP - zápalový
koeficient a lymfocytozu - zvýšený počet bielych krviniek. Pred 15 rokmi ma poštípal kliesť,
mala som ho 4 dni prisatého pod kožou, a vtedy ma neposlali ani na infekčné ani mi nenasadili antibiotika,
hoci som bola "vysypaná" takmer po celom tele... o 7 mesiacov na to sa mi po tele začali robiť také červené zatvrdnuté "mapy"...
následne mi histologia vtedy potvrdila lichen scelotus et atrophicus... a liečili ma tak ako píšete- anitimalarika, antibiotika
a nakoniec aj kortikoidy... po 5 rokoch liečby sa to zastavilo a mala som 10 rokov pokoj - fľaky mi síce zostali - čo už , ale koža na starých
flekoch je makká, hladká....teraz asi pre 2 mesiacmi ma uštipol na ruke nejaký hnusný komár a opať sa to spustilo.
Teraz mi histologia potvrdila už vyššie štádium - teda sclerodemiu. Mám to zatiaľ iba na koži. Presne ako píšete, lekári sa snažia riešiť
iba "následok" nie príčinu...takže sa snažím pochopit duchovnú príčinu choroby a búrať rokmi vystavané "obranné múry"... jest alkalickú
stravu a pozitívne myslieť :D . Ked mi dôjdu kvapky - tak možno začnem opatrnejšie, určite kupel, rozpračovač... čo poviete - aké dávkovanie...
S pozravom a prianim všetkého dobrého... určite sa ešte ozvem
NIKA68
Příspěvky: 1
Registrován: stř 12. říj 2011 10:24:27

Re: Osobné skúsenosti s MMS?

Příspěvek od NIKA68 »

Ahojky,dneska jsem zacala MMS1brat,tak zatim nevim,budu informovat. :?
Lída
Příspěvky: 2
Registrován: pát 28. říj 2011 14:16:02

Re: Osobné skúsenosti s MMS?

Příspěvek od Lída »

28.října 2011 Moc zdravvím všechny příznivce MMS ! Jsem Kikina , 61 let ,bydlím asi 23 km od Prahy .
Dlouho jsem si říkala , že chci napsat svoje zkušenosti s MMS . Užívám MMS už 1,5 roku . Když jsem začala užívat kapky , tak jsem si vedla
zápisky každý den , kolik dávek , kolik kapek a k tomu na konci dne , jaký byl průjem , atd .
To jsem si myslela , že jsem relativně zdravá , ale když jsem začala kapky užívat , tak panečku ! To nebyl průjem , ale stříkací pistole .
Špatně mi nebylo , ale ten průjem ! Tak to znamenalo , že patogeny v těle jsou . To jsem se divila . Ale pak jsem při průjmu hned
ubírala kapky . Třeba na jednu , nebo jen dvě atd . Kvůli průjmu jsem se vlastně pak ani nevyspala . A když jsem si myslela , že ten
průjem neustane , tak jsem podle knížky p.Jima Humbleho zkusila tu koupel v MMS s přidáním DMSO . Tak , jak to tam píše .
To DMSO způsobí v koupeli to , že se rozšíří na kůži póry a do těla rychle vniká nejen to MMS , ale DMSO , které urychluje celé působení MMS a nejen to , ale zároveň rozšířenými póry v kůži vycházejí ty mrtvé patogeny , které MMS zahubilo . A tím se pak uleví unaveným játrům , a ledvinám , všem orgánům , které musí tyto patogenní mrtvoly vyhodit z těla . Proto také ten průjem , někudy to mrtvé musí z těla ven ! Jsou to jedy ! Proto , kdo je moc nemocný , nemůže brát hodně kapek , pravda je , že kapky prolítnou tělem rychle a hubí všechno to špatné , nádorové buňky , viry co škodí , zlé bakterie a pak toho mrtvého smetí je tam moc , tak je člověku hodně zle , má průjem a zvrací , tělo se těch mrtvol chce co nejrychleji zbavi . Proto je nutné začít opatrně a pak jak už těch virů a toho špatného ubyde , tak pak tělo už nemusí tak intenzivně použít průjem , zvracení atd .
Ale musí člověk vytrvat , a užívání nepřerušovat , brát třeba jen jednu nebo dvě kapičky , ale nepřestávat .

Vrátím se k té koupeli v MMS a DMSO . Těsně před tou koupelí je nutné vzít 7 aktivovaných kapek MMS 1 naředit vodou smamozřejmě a vypít . Musím říct , že jsem si říkala , ( při tom průjmu navíc ) že když teda vezmu těch 7 kapek do huby , tak se snad v té vaně podělám a nevydržím to . Říkala jsem si , ,, no to bude můj konec !" Vydržela jsem v té vaně půl hodiny , mezitím jsem připouštěla horkou vodu , aby ty póry byly v kůži hodně otevřené a vše působilo .
Lidi ! Když jsem vylezla z vany , tak jsem se cítila slabá , ale příjemně . Říkala jsem si , jestli budu zase lítat na WC ?
Představte si , že vůbec jsem neměla průjem , a chtělo se mi spát . Koupel jsem dělala večer . Tak jsem šla spát a spala jsem hlubokým spánkem až do rána . No , super ! ! Chci napsat víc , ale už není místo , tak napíšu další . Jak mi MMS pomohlo . Kiki.
Lída
Příspěvky: 2
Registrován: pát 28. říj 2011 14:16:02

Re: Osobné skúsenosti s MMS?

Příspěvek od Lída »

Tak ahojky , tady Kikina . Chci ještě napsat dál o MMS . Je mi 61 r. Když jsem dříve napříkl. cestou v autě seděla a pak z auta vystupovala , tak jsem malou chvilku jako - by šla ztěžka , ztuha a pomalu než jsem se rozchodila . A nebo doma , když jsem třeba u televize seděla , tak to samé , to vstávání bylo i trochu bolestivé .
Lidi ! ! Ale , když jsem začala brát MMS , tak postupně jsem zjišťovala , že vstávám jako čiperka . A od té doby chodím super, můžu utíkat , rychle chodit po schodech , ohýbat se . No všechno . Jim Humble píše v té knížce , že bolesti kloubů jsou také patotogeny , viry nebo špatné bakterie . A věřím tomu . Dokonce je tam napsáno , že i v srdečním svalu bývají patogeny . A ty můžou být také na
vině , různých srdečních potíží . Poprvé když jsem začala brát MMS , tak jsem to nepřetržitě brala měsíc , každý den 9 až 10 dávek .
Preventivně beru MMS tak v sobotu a v neděli po čtyřech dávkách , beru někdy tři dávky po 10 kapek , nebo to už teď častěji dělám tak , že beru 4 až 6 dávek po osmi kapkách . Už průjem nemívám nikdy . Někam jdete , a nevíte , co kde je ve vzduchu , nebo na klikách u dveří , co lidí se chytne za kliku , v autobuse , v lékárně , v obchodech , nákupní vozíky atd . Každý pšíká , smrká , kašle , atd .....
Tak si udělejte MMS a prakticky záhy jsou patogeny zahubeny a já už se ani nenechávám očkovat na nic od té doby , co mám MMS .
Zabralo to vždycky . Kapala jsem MMS do očí , kdy mi nic jiného nezabralo . Po dvou měsících zánětu v oku mi pomohlo jen MMS !
Také jsem si dala do rozprašovače MMS a spreyovala jsem si tělo , u nosu se mi začala dělat malá bradavička , tak jsem si namáčela vatovou tyčinku do MMS a asi dva dny každou chvilku jsem to potírala a už se to neobjevilo . Lidi , je to fakt zázrak . Užívala jsem tři roky Helicid na žaludek kvůli pálení žáhy . Měla jsem Helicobacter pylori . Po týdnu užívání MMS jsem zkusila Helicid vysadit . Hurá !
Už ho nepotřebuji . No , není to super ?? Ahojky , zase pak napíšu , mám zkušeností víc o MMS . Teď musím končit . Vaše Kiki .
Kikina
Příspěvky: 2
Registrován: pát 28. říj 2011 14:08:24

Re: Osobné skúsenosti s MMS?

Příspěvek od Kikina »

31.10.2011 pondělí , 21 hod . Milá paní , 40r. snad Evička ? Která mi poslala e-mail a já si ho letmo jen stačila přečíst , nemohla jsem hned reagovat a až teď můžu , ale já nevím , jak to vlastně tady na stránkách chodí , Váš e-mail už není k nalezení , zmizel a ne mou vinou ,
jestli ty e-maily hned zmizí po přečtení , to nevím , ale já za to fakt nemůžu , připadám si jako pitomec . Jsem Lída . Psala jste , že máte zvětšené uzliny . Chci Vám odpovědět , a nevím kam . Já Vám teď dám sem mojí e-mailovou adresu a pošlete mi to znovu , já Vám odpovím , tady nejde napsat kolik chci . Chci Vám o MMS napsat toho dost a tady asi není tolik prostoru . A nebo cinkněte na
732 309 498 nebo e-mail lidavan@centrum.cz Já nevím , jak tady Vám mám odepsat . Jsem bezradná . Moc Vás pozdravuju a snad to tady najdete . Držte se ! Lída .
Odpovědět

Zpět na „Zkušenosti uživatelů s MMS“