Dotaz ohledně výroby CDS
Moderátor: admin
-
Dotaz ohledně výroby CDS
Dobrý den, včera jsem poprvé vyráběla CDS postupem Andrease Kalckera (zkumavka v PET láhvi). Zkumavka s MMS je v láhvi již téměř 24 hodin, voda zežloutla, MMS je poněkud světlejší, ale rozhodně nemá CDS s MMS ve zkumavce stejnou barvu. Nevíte, čím by to mohlo být? Děkuji za odpověď.
Re: Dotaz ohledně výroby CDS
Já osobně neporadím, vyrábím jinou metodou.
Snad se ozve někdo další
Batles
Snad se ozve někdo další

Batles
Ahoj. Já vyráběl několikrát, ale jinou metodou. Suroviny jsem nakupoval postupně u několika prodejců a je fakt zvláštní, že výsledek byl rozdílný. Kontaktoval jsem kamaráda, co to dělá už delší dobu a ten mi vysvětlil, že ziskuchtiví lidé zuroviny různě ředí a upravují. Takovým nejde o zdraví lidí, ale o výdělek. Nejlepší je prý nakupovat u nějakých firem, co se zabývají prodejem cemikálií jako takových - nikoliv pouze určených pro "toto" použití. Doporučil mi firmičku z Brna (je brňák) a tak jsem tam volal pro informace. K samotným látkám mi tam podali vyčerpávající odpovědi,ale o výrobě se bavit nechtěli. Nicméně jsem si tam objednal a konečně se povedlo!!! Žádný zápach,......
Ahoj , já začala s výrobou CDH a je to super jednoduché.Beru už týden a pije se to dobře,jednoduché dávkování 1ml = 1mms.
https://www.facebook.com/pages/Jim-Humb ... 598?ref=hl
Ben52 píše:Ahoj , já začala s výrobou CDH a je to super jednoduché.Beru už týden a pije se to dobře,jednoduché dávkování 1ml = 1mms.
Gratuluji

Pouze upozorním, že tento způsob není moc vhodný pro vážnější poruchy v těle.
Roztok vám dává pH 3,4

Pavel E. si to zřejmě neuvědomil a nezměřil pH, má svých starostí nad hlavu.....
Originál CDH totiž dává pH okolo 6,9, což je téměř neutrál a koncentrace ppm je viditelně nad 50, v žádném případě 100ppm.
Pokud budete vyrábět CDH pomocí hydrogensíranu sodného, upravte si poměr a pak není žádný problém.... Návod sem dávat nemohu, nejsem k tomu oprávněn

Koncentrace a pH vždy měřena 3ml CDH v deci vody.
V každém případě je to cesta ke zvýšení kvality života

Hezký den všem
Batles
Děkuji za oreakci.Pokud mohu poprosit o návod namíchání ,mohl by jste mi jej poslat na hejdova.ivana@centrum.cz Moc děkuji,Ivana.
Zdravím,
poslat nemohu, protože používám jiné koncentace chemikálií, než běžně dostupné.
Pokud máte k dispozici pH metr a měřící proužky Instatest, tak si to lehce vyrobíte.
Podstatné je právě to pH a nepřekračovat ppm. Pak to odpovídá standartu o CDH.
Více méně také čekám na oficielní info, které potvrdí moje předpoklady, nebo také ne....
Hezký den,
Batles
poslat nemohu, protože používám jiné koncentace chemikálií, než běžně dostupné.
Pokud máte k dispozici pH metr a měřící proužky Instatest, tak si to lehce vyrobíte.
Podstatné je právě to pH a nepřekračovat ppm. Pak to odpovídá standartu o CDH.
Více méně také čekám na oficielní info, které potvrdí moje předpoklady, nebo také ne....
Hezký den,
Batles

I tak díky.Ivana.