KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ (rány, ekzémy, infekce, vyrážky, akné, vředy, lupénka, rakovina kůže, plísně, houby)
Při kožních onemocněních si můžete zvolit z různých způsobů aplikace. MMS se dá aplikovat sprejem, obkladem, vtíráním do kůže nebo jako koupel.
Použijte protokol 1000.
http://forum.mms-kapky.cz/viewforum.php?f=31
KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ
Moderátor: admin
Re: KOŽNÍ ONEMOCNĚNÍ
Dobrý den,
mám v kůži zlatého stafylokoka a nemůžu se ho zbavit. Chtěl bych vás poprosit, jestli byste mi nedoporučili léčbu pomocí MMS. Způsob, dávkování a dobu užívání... Předem děkuji za případnou odpověď.
mám v kůži zlatého stafylokoka a nemůžu se ho zbavit. Chtěl bych vás poprosit, jestli byste mi nedoporučili léčbu pomocí MMS. Způsob, dávkování a dobu užívání... Předem děkuji za případnou odpověď.
-
Prosím tedy všechny doktory (onkoligické, dermatologické, pediatrické atd)at odevzdají svůj titul. Sedět 6let v lavici, bádat ve výzkumných centrech nad vyléčením rakoviny a jiných nevyléčitelných nemocí, vždyt balíček chemoterapie stojí 10.000, takže "čištička odpadních vod" může produkovat mimo jiné i MMS kapky. Celosvětově zakázané léčivo, neschválené, může pít jen člověk, co racionálně neuvažuje, a měl by se vrátit do doby Rudolfa II. a jeho alchymistické školy. Co třeba najít kámen mudrců?:D Tělo je organismus, průjmama a jinými špatnými reakcemi se tělo nečistí, ale dochází k toxikaci či časem při špatném dávkování k performaci žaludku. Lahvička je černá uchovává se v chladu, to si vzpomínám na jiné jedy v hodinách chemie co byly takhle zabaleny. Záleží jaká je v místnosti teplota pro zesílení účinku kapek. Dobrou chut a příjemný fet při čuchání plynů v místnosti. Nemáte už halucinace z těch plynů? Napadá mě toluen
Dobrý den pane,
sice mms kapkám ještě taky moc nevěřím, ale nemyslím si že by cynismus někdy někomu pomohl! ...
sice mms kapkám ještě taky moc nevěřím, ale nemyslím si že by cynismus někdy někomu pomohl! ...
Pre Dr.Alchymista. Nevravim ze MMS funguje. Ale nazory typu ze len oficialne schvalene lieky pomahaju a su to jedine dobre,schvalene,ucinne-je proste kravina. Rad si vypocujem zmysluplne nazory a aj opacne ak maju ako taku logiku.